Koen Financieel Advies

Welkom bij
Koen Financieel Advies

Persoonlijk en onafhankelijk financieel advies

0 +
Hypotheekverstrekkers die ik kan aanbieden!
0 +
Verzekeraars die ik kan aanbieden
0 +
Kredietverstrekker die ik kan aanbieden

Financieel advies voor jou.

Koen Financieel Advies is er voor iedereen die al een koophuis heeft of binnenkort een huis wil kopen. Zo kun je bijvoorbeeld bij mij terecht als starter op de woningmarkt, maar ook voor het financieren van een verbouwing of het kopen van een ander huis. Ik help je graag bij het in beeld brengen van jouw hypotheekmogelijkheden en indien gewenst kan ik ook de bijbehorende aanvraag voor je verzorgen. Je kunt zelfs bij mij terecht met een moeilijk dossier waar andere adviseurs niet uitkomen. Ik start altijd met een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek.

100% Onafhankelijk

Ik kan u verzekeren van echt onafhankelijk hypotheekadvies. Dit komt doordat ik samenwerk met een uitgebreid netwerk van hypotheekaanbieders in Nederland. Deze samenwerking stelt mij in staat om de hypotheek te kiezen die het beste aansluit op uw persoonlijke situatie. Als financieel adviseur heb ik de mogelijkheid om de hypotheekrente, voorwaarden, flexibiliteit en service van verschillende hypotheekaanbieders met elkaar te vergelijken. Hierbij neem ik ook het aanbod van uw eigen bank of huidige hypotheekverstrekker mee. Op basis van deze vergelijking kan ik u een advies op maat geven dat volledig is afgestemd op uw behoeften en wensen. hypotheekmogelijkheden en indien gewenst kan ik ook de bijbehorende aanvraag voor je verzorgen. Je kunt zelfs bij mij terecht met een moeilijk dossier waar andere adviseurs niet uitkomen. Ik start altijd met een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Starterslening? Geen probleem!

Wilt u voor het eerst een woning kopen maar kunt u niet genoeg hypotheek krijgen? Met de Starterslening kunt u vaak net het beetje extra lenen dat u nodig heeft om de woning te kopen. Ik kan u helpen met de berekening voor de maximale hypotheek doormiddel van een hypotheek bij een geldverstrekker in combinatie met de starterslening. De starterslening is een samenwerking tussen de Gemeente Nijmegen en het SVn.

Wie is Koen?

Mijn naam is Koen Verheijen. Ik ben een onafhankelijke hypotheekadviseur onder de vlag van NBG, waardoor ik (bijna) alle hypotheekverstrekkers in Nederland kan aanbieden. Ik ben 7 dagen per week telefonisch, via e-mail en whatsapp bereikbaar, dus ook in het weekend!

Wat kan Koen voor jou doen?

Als hypotheekadviseur help ik je graag bij het vinden van de juiste hypotheekoplossing. Mijn diensten omvatten het vergelijken en berekenen van verschillende hypotheken, of je nu een eerste woning wilt kopen, te maken hebt met een echtscheiding of overwaarde wilt benutten. Je word begeleid door mij gedurende het hele proces. Daarnaast kan ik je ook adviseren over verzekeringen die belangrijk zijn in relatie tot je hypotheek, zoals een overlijdensrisicoverzekering of een woonhuisverzekering. Met mijn expertise en persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat je de beste financiële beslissingen kunt nemen.

Ron van Haeff
Ron van Haeff
2023-12-29
Als buurman heb ik Koen gevraagd om mij te ondersteunen in het vinden van de juiste financiële producten voor onze nieuwe aankoop. Ondanks mijn eigen financiële werkervaring, hebben wij veel gehad aan de ideeën, inzichten en mogelijkheden waar Koen mee kwam. Hierdoor hebben we, toen het nodig was, erg snel kunnen schakelen en de benodigde hypotheek rond kunnen krijgen. Koen is erg toegankelijk, kundig, komt zijn afspraken na, kan zaken goed uitleggen en is ook nog eens een erg aardige kerel. Kortom, zeker een aanrader!
Roel de Lange
Roel de Lange
2023-12-18
Goede service en begeleiding bij deze toch wel moeilijke case. Top geregeld. Bedankt Koen👍
Andre de Heus
Andre de Heus
2023-12-05
Koen is zeer deskundig, denkt goed met je mee en staat 24/7 voor je klaar.
Hans Sijbers
Hans Sijbers
2023-12-01
Koen Verheijen is een top financieel adviseur. Koen is een onafhankelijke deskundige adviseur en op de hoogte van diverse financiële vraagstukken. Hij werkt snel en degelijk en komt zijn afspraken na. Als je financieel advies nodig hebt, dan ben je bij Koen op het juiste adres. Gr. Hans
Rima Malinauskiene
Rima Malinauskiene
2023-11-23
Ik bent sou blij. Geweldig ik hebt met kinderen engine huis.Koen voor mij veel gedan en veel voor mij geregeld.dikke Dankjewel voor di man
Maribelle Lecluse
Maribelle Lecluse
2023-11-15
We zijn super geholpen door Koen!! Hij heeft voor ons een maximale berekening voor de hypotheek gemaakt. Hierna hebben we een mooie woning met succes kunnen aankopen. Super bedankt Koen. 😃
general “GeneralKlumsy” klumsy
general “GeneralKlumsy” klumsy
2023-11-14
Goed geholpen, complete informatie en reageert zeer snel
tristan van osch
tristan van osch
2023-11-01
Ik ben heel netjes geholpen door Koen, zeer duidelijke uitleg over de behandelde zaken. Zeker een aanrader!!
Yassine Ouamer
Yassine Ouamer
2023-10-16
Koen was a great help to us, we are fairly new in the Netherlands and are not very familiar with the house purchase process. He guided us through it and which documents are needed, arranged the mortage for us in time. He was also quick on reacting in messages to answer any uncertainties.
× Hoe kan ik u helpen?