Koen Financieel Advies

Financieel Advies in Horst

Persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in de gemeente Horst aan de Maas.

Lthelion – Wikipedia

0 +
Hypotheekverstrekkers die ik kan aanbieden!
0 +
Verzekeraars die ik kan aanbieden
0 +
Kredietverstrekker die ik kan aanbieden

Hypotheekadvies voor jou in de regio Horst aan de Maas!

Koen Financieel Advies staat klaar om jou te ondersteunen als je al een eigen huis bezit of van plan bent binnenkort een woning te kopen in de regio Horst aan de Maas. Of je nu aan het begin staat van je avontuur op de woningmarkt, financiële middelen nodig hebt voor een woningrenovatie, of overweegt een nieuw huis te kopen, ik ben er om je te begeleiden. Mijn specialiteit ligt in het in kaart brengen van de mogelijkheden voor jouw hypotheek, en als je dat wenst, kan ik ook de aanvraag voor je verzorgen. Zelfs als je een complex financieel vraagstuk hebt waar anderen geen oplossing voor zien, kun je op mij rekenen. Mijn eerste kennismaking is altijd kosteloos en volledig vrijblijvend.

100% Onafhankelijk hypotheekadvies

Ik kan je verzekeren van volledig onafhankelijk hypotheekadvies. Dit komt doordat ik samenwerk met een uitgebreid netwerk van hypotheekaanbieders in Nederland. Dankzij deze samenwerking heb ik de mogelijkheid om de hypotheek te vinden die het beste past bij jouw persoonlijke situatie. Als financieel adviseur heb ik de capaciteit om de rentetarieven, voorwaarden, flexibiliteit en dienstverlening van diverse hypotheekaanbieders met elkaar te vergelijken. Ik neem hierbij ook het aanbod van jouw eigen bank of huidige hypotheekverstrekker in overweging. Op basis van deze grondige evaluatie kan ik je een op maat gemaakt advies geven dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Starterslening in de regio Horst aan de Maas?

Ben je nieuw op de woningmarkt en overweeg je jouw eerste woning aan te schaffen, maar kom je net iets tekort voor een hypotheek? De Starterslening biedt vaak de mogelijkheid om dat extra bedrag te lenen dat je nodig hebt om jouw ideale woning te verwerven. Ik sta klaar om je te assisteren bij het berekenen van de maximale hypotheek door middel van een hypotheek bij een geldverstrekker, in combinatie met de mogelijkheden van de Starterslening. De Starterslening is een samenwerkingsverband tussen de Gemeente Horst aan de Maas en het SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting).

Wie is Koen?

Mijn naam is Koen Verheijen. Ik ben een onafhankelijke hypotheekadviseur onder de vlag van NBG, waardoor ik (bijna) alle hypotheekverstrekkers in Nederland kan aanbieden. Ik ben 7 dagen per week telefonisch, via e-mail en whatsapp bereikbaar, dus ook in het weekend!

Wat kan Koen voor jou doen?

Als hypotheekadviseur help ik je graag bij het vinden van de juiste hypotheekoplossing. Mijn diensten omvatten het vergelijken en berekenen van verschillende hypotheken, of je nu een eerste woning wilt kopen, te maken hebt met een echtscheiding of overwaarde wilt benutten. Je word begeleid door mij gedurende het hele proces. Daarnaast kan ik je ook adviseren over verzekeringen die belangrijk zijn in relatie tot je hypotheek, zoals een overlijdensrisicoverzekering of een woonhuisverzekering. Met mijn expertise en persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat je de beste financiële beslissingen kunt nemen.

Ron van Haeff
Ron van Haeff
2023-12-29
Als buurman heb ik Koen gevraagd om mij te ondersteunen in het vinden van de juiste financiële producten voor onze nieuwe aankoop. Ondanks mijn eigen financiële werkervaring, hebben wij veel gehad aan de ideeën, inzichten en mogelijkheden waar Koen mee kwam. Hierdoor hebben we, toen het nodig was, erg snel kunnen schakelen en de benodigde hypotheek rond kunnen krijgen. Koen is erg toegankelijk, kundig, komt zijn afspraken na, kan zaken goed uitleggen en is ook nog eens een erg aardige kerel. Kortom, zeker een aanrader!
Roel de Lange
Roel de Lange
2023-12-18
Goede service en begeleiding bij deze toch wel moeilijke case. Top geregeld. Bedankt Koen👍
Andre de Heus
Andre de Heus
2023-12-05
Koen is zeer deskundig, denkt goed met je mee en staat 24/7 voor je klaar.
Hans Sijbers
Hans Sijbers
2023-12-01
Koen Verheijen is een top financieel adviseur. Koen is een onafhankelijke deskundige adviseur en op de hoogte van diverse financiële vraagstukken. Hij werkt snel en degelijk en komt zijn afspraken na. Als je financieel advies nodig hebt, dan ben je bij Koen op het juiste adres. Gr. Hans
Rima Malinauskiene
Rima Malinauskiene
2023-11-23
Ik bent sou blij. Geweldig ik hebt met kinderen engine huis.Koen voor mij veel gedan en veel voor mij geregeld.dikke Dankjewel voor di man
Maribelle Lecluse
Maribelle Lecluse
2023-11-15
We zijn super geholpen door Koen!! Hij heeft voor ons een maximale berekening voor de hypotheek gemaakt. Hierna hebben we een mooie woning met succes kunnen aankopen. Super bedankt Koen. 😃
general “GeneralKlumsy” klumsy
general “GeneralKlumsy” klumsy
2023-11-14
Goed geholpen, complete informatie en reageert zeer snel
tristan van osch
tristan van osch
2023-11-01
Ik ben heel netjes geholpen door Koen, zeer duidelijke uitleg over de behandelde zaken. Zeker een aanrader!!
Yassine Ouamer
Yassine Ouamer
2023-10-16
Koen was a great help to us, we are fairly new in the Netherlands and are not very familiar with the house purchase process. He guided us through it and which documents are needed, arranged the mortage for us in time. He was also quick on reacting in messages to answer any uncertainties.
× Hoe kan ik u helpen?